Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Luca Global Group Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tamplarie lemn stratificat Luca
Brand
Ferestre | Obloane | Usi | Scari
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noi credem ca lemnul are o calitate aparte, pe langa faptul ca este un material natural, poate fi prelucrat si integrat in orice tip de constructie. Tamplaria din lemn are proprietati de necontestat si aduce un plus de valoare oriunde este montata.

Viziunea noastra se bazeaza pe o dezvoltare sustenabila si responsabila in piata. De aceea, ne asumam misiunea de a oferi “Tamplarie pentru o viata“.

Aceasta misiune este inradacinata in valorile numelui nostru, inca de la infiintare si transmisa tuturor celor care astazi fac acest lucru posibil - oamenilor nostri - de la angajati, furnizori si pana la clienti.

Amprenta LUCA imprima durabilitate si inovatie, este ceea ce ne ajuta sa fim prima optiune in alegerea clientului.

Propunem o gama variata de produse de tamplarie, interioara si exterioara din lemn in continua dezvoltare, in functie de preferinte: ferestre, usi de interior si exterior, obloane si scari de interior.
Investim constant in oameni si tehnologii, in inovatia pietei si in viitor, ca sa putem sa ne intalnim clientii la un anumit nivel de incredere si reputatie.
Avem o gama variata de produse destinate tamplariei interioare si exterioare, dar si obloane din lemn, scari de interior si mobila din lemn masiv. Tamplaria de exterior (ferestre si usi) ocupa un procent de 75% din totalul de livrari, urmate intr-un procent de 25% de usile de interior, iar diferenta de 5% fiind reprezentata de obloane, scari de interior si mobila.

Producem profile din lemn stratificat de molid si stejar, iar celelalte esente de lemn, cum ar fi: pinul nordic sau meranti, le importam. Executam ferestre pe profil de 40 mm cu sticla simpla, destinate cladirilor istorice, profil de 52 mm, cu sticla termopan si inchidere de tip cremon, destinata caselor in stil clasic si monumentelor istorice, iar profilele pentru tamplarie moderna sunt 68 mm, 80 mm si bineinteles profilele de 92 mm, destinate caselor pasive. Ca si finisaje, folosim o gama larga de culori si baituri impregnante de la marci consacrate cum ar fi Milesi si Remmers. Feroneria cu care echipam tamplaria este Roto Germania sau Maco Austria, in functie de caz. Sticla utilizata de noi este marca Saint Gobain, care porneste de la cel mai simplu pachet de geam termopan, cel de 24 mm si ajunge pana la cel mai sofisticat sistem cu protectie fonica si coeficient termic, destinat caselor pasive
Tamplaria LUCA este un brand in piata, cu standarde atent selectate si o imagine care reprezinta o resursa importanta pentru companie. De altfel, una dintre politicile noastre este importanta investitiei in brand si renumele acestuia. LUCA inseamna o promisiune, pe care o facem in fata fiecarui client care ne alege produsul si serviciul si o respectam de fiecare data. Drept urmare, calitatea si durabilitatea tamplariei noastre este de necontestat. In portofoliu avem lucrari de referinta, printre care: Teatrul Odeon, Casa de Casatorii a Sectorului 3, Academia Tehnica Militara, Liceul International Ioanid, Primaria Prejmer, precum si multe proiecte private, dar si lucrari de reconditionare a unor cladiri cu statut de monument istoric. Suntem prezenti atat in tara cat si in Europa, avand lucrari in tari precum Germania, Franta si Elvetia. In continuare, ne intarim relatia comerciala externa finalizand in 2020 o insemnata referinta in portofoliul nostru - Centrul Bisericesc de la München - asezamant crestin ortodox.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura